Go Forgot password? Remember me
COMPANY PROFILE
GAUDI DS LTD
European Business Database

GAUDI DS LTD

Gaudi DS Ltd

Send enquiry


Contact details


Website: http://www.gaudi-ds.com
Phone: +35928601599


Follow us on Facebook


Overview


Activity: Construction
Description: Гауди Ди Ес - магазин за баня е фирма занимаваща се с внос и дистрибуция на обзавеждане за баня
Form of ownership:
Amount of capital:
Company Size:

Location


Country: Bulgaria
Town: Sofia
ZIP/PostCode: 1680
Boulevard/Street: Ralevitsa, 94
Street #: 94, Ralevitsa stree
Building: Building
Entrance: Entrance
Office: Office

About


Фирма “Гауди Ди Ес” ООД е директен вносител на керамични плочи и изделия на световно доказани производители. В качеството си на директен вносител сме в състояние да предложим изключително конкурентни цени и богата гама от продукти. Наясно сме с най-новите тенденции и сме готови да съдействаме на всеки един клиент  с цел оптималното задоволяване на неговите потребности.

Gaudi DS” е ориентирана основно към клиента, работим най-вече в негова услуга, в условия на силно динамичен и конкурентен пазар. Знаем, че създаването на ново жилище е дейност, в която всички ние влагаме своите виждания, идеи и мечти – за това персонализираме обслужването към всеки един клиент – според неговите желания и възможности. В същото време сме отворени към по-крупните инвеститори и сме в състояне да предложим оптимален вариант качество/цена. В стремежа си да задоволим всички вкусове разполагаме с богата гама от керамични плочи и продукти за баня – гранитогрес, фаянс, теракота, смесители, душ кабини, вани.

Заповядайте в нашия магазин, споделете вашите идеи и нека заедно реализираме вашия проект - стилна и практична баня с испански фаянс, просторен хол с полиран гранитогрес или пък уютен дом с гранитогрес тип паркет. 

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки. Работим с най-реномирани фабрики в този бранш - Peronda, TAU, Fanal, STN, Keros, Pamesa, Hansa, Grohe, Hansgrohe, Geberit.

Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара за бани, гранитогрес, смесители и продукти за банята. 

Гауди Ди Ес стартира и online търгoвия с продукти за банята - разгледайте онлайн офертите за смесители, санитарен фаянс и се възползвайте и промоционалните отстъпки при поръчка онлайн.

Посетете нашия онлайн магазин

Какво може да намерите при нас? Цялостно обзавеждане за баня - предлагаме на нашите клиенти широка гама от избор на плочки за баня, санитарен фаянс, смесители за баня, вани, душ кабини и други аксесоари. Запознати сме много добре с перипетиите, през които се налага да преминете по време на един ремонт и най-вече със самото обзавеждане за баня - ние сме на ваше разположение и ще окажем пълно съдействие, за да направите вашата баня както си я представяте ( или пък ще помогнем да си я представите ). Нашият магазин за баня ще бъде надежден партнъор при намиране на подходящо, качествено обзавеждане за баня, съобразено с вашите вкусове и предпочитания - от плочките до отделните аксесоари. При нас ще намерите качествени продукти от световно доказани производители на обзавеждане за баня. Убедете се сами, че луксът в банята е достъпен за всеки! Нека заедно с вас, ние с нашия опит и вие с  желанието си, направим банята на вашите мечти с едно стилно, красиво, модерно или пък луксозно обзавеждане за баня,  а защо не всичко наведнъж при това на топ цени?


© Copyright GAUDI DS LTD. All rights reserved
European Business Database

Terms of service  |  Corporate  |  European Union   |  Hall of fame presence   |  Digital marketing  |  Eurostat  |   Sitemap
Copyright © 2016 Prohosting Ltd.
Follow us on FacebookFollow us on TwitterFollow us on LinkedInGoogle +Follow us on YouTube