Go Forgot password? Remember me
COMPANY PROFILE
MEDIA START
European Business Database

MEDIA START

Media Start

Send enquiry


Contact details


Website: http://www.media-start.net
Phone: +359 888 611 058


Follow us on FacebookFollow us on Facebook


Overview


Activity: Communications
Description: Media Start collaborates businesses to promote successfully in the public space by preparing and implementing communication strategies and campaigns.
Form of ownership:
Amount of capital:
Company Size:

Location


Country: Bulgaria
Town: Sofia
ZIP/PostCode: 1000
Boulevard/Street: Lozenentz
Street #:
Building:
Entrance:
Office:

About


Медиа старт е агенция за реклама, промоции и комуникации. Агенцията има отлични специалисти в сферата на журналистиката, връзките с обществеността, уеб-програмирането, организирането на събития, изготвянето на рекламни материали, бизнес-презентирането, промотирането. Държим на постоянната комуникация с клиентите си и дискутираме всеки детайл.

 Запознайте се с нас и решете дали ще ви бъдем полезни!

 

Можем да ви бъдем полезни в популяризирането на вашия продукт и достигането му директно до крайните ви клиенти. Веднага и на място ще проучим отзивите им и ще ви предоставим информация за техните желания и препоръки. 

 

На наши промоции, за един блок от 3 часа, сме реализирали продажби колкото за цял ден в големите търговски вериги. Това е така, защото на ваше разположение са нашите екипи от:

 • познавачи на пазара (маркетингови специалисти), които изготвят анализ и дават конкретни предложения за позиционирането на продукта ви.
 • промоутъри, които умеят да презентират и продават;
 • супервайзори, които следят за протичането на всяка кампания.
   
Специално за вас ще изготвим динамична капмания, която, освен че ще ви донесе продажби, ще остави и приятно впечатление към продуктите ви.
 
С нетърпение очакваме първата ни среща!
 • Изготвяне на печатна рекламна брошура 
  (плакат, флаер, оферта, новина...) според вашите предпочитания
 • Отпечатване
 • Адресно и безадресно разпространяване на рекламата
  за период на кампания или за постоянно
 • Предоставяне на отчети с информация за свършената работа
 • Конференции
 • Пресконференции
 • Семинари
 • Фирмени тържества
 • Юбилеи
 • Състезания
 • Награждавания
 • Изложения

Организирането на събитието включва: планиране и изготвяне на бюджет, избор на място и адаптирането му за целите на събитието, координация на лектори, изложители, гости и медии, кетъринг, реклама и PR.

Вашият сайт е в сигурни ръце при нас, защото професионалистите, с които работим, са иновативни и творчески настроени. Ще се убедите сами! Разработваме сайтове, съобразени с вашата концепция и фирмена идентичност.

Нека другите да знаят за вас

Динамиките на Интернет се променят всеки ден. За да се постигнат удовлетворяващи резултати в бизнеса ви, нужно е познаване на тенденциите, от които тази бързо променяща се и трудно уловима среда се определя.Социалните мрежи вече са част от живота на вашите клиенти, бизнес-партньори, приятели, колеги. Освен място за приятно общуване, те могат да бъдат сериозна платформа за оповестяване на вашия бизнес. Недопустимо е уважаваща себе си компания да няма уеб-сайт, но тенденциите напоследък ни насочват и към друга истина: компаниите трябва да присъстват в социалните мрежи. За целта не е нужно да правите рекламни банери и да давате безброй пари. Ние ще разработим за вас ефективна седмична стратегия за участието ви в Интернет-пространството и заедно ще наблюдаваме положителните резултати. Не е нужно да го правите вие! Ние ще го направим за вас! Медиа старт има подготвена информационна база, която ще бъде на ваше разположение, ако ни се доверите да работим заедно за вашето Интернет позициониране.

Ще покажем най-доброто от вас!

Бизнесът ви стартира сега. Не знаете откъде да започнете. Ние сме на ваше разположение, за да потърсим заедно пътя, по който да ви изведем и позиционираме на пазара във вашия сектор. Изграждането на фирмена идентичност (лого, уеб сайт, фирмено послание) е сред задължителните първоначални стъпки. Тъй като новите бизнеси оцеляват трудно през първите 3-5 години, ще ви предложим преференциални цени!

Бизнесът ви е в застой. Твърде възможно е една от причините за това да е неправилна комуникационна стратегия. Заедно можем да помислим за нови начини на общуване с вашите клиенти и с наетия от вас персонал.
Искате да смените посоката. Не сте сигурни накъде да поемете. Заедно можем по-лесно да открием пътя!

Имате нов продукт, нова услуга, нова концепция, нова идея. Ние обичаме новостите и сме на разположение за професионална помощ. Ще ви помогнем с идеите и реализирането на специални проекти.

Искате да сте социално отговорни. Корпоративната социална отговорност (КСО) не е само модерен израз, а задължително поведение на уважаващите себе си фирми. Ще разработим за вас специални социални проекти, чрез които, освен че ще популяризирате дейността си, ще бъдете и в социална помощ на различни групи от хора.

 


© Copyright MEDIA START. All rights reserved
European Business Database

Terms of service  |  Corporate  |  European Union   |  Hall of fame presence   |  Digital marketing  |  Eurostat  |   Sitemap
Copyright © 2016 Prohosting Ltd.
Follow us on FacebookFollow us on TwitterFollow us on LinkedInGoogle +Follow us on YouTube