Go Forgot password? Remember me
COMPANY PROFILE
SIKA BULGARIA EOOD
European Business Database

SIKA BULGARIA EOOD

Sika Bulgaria EOOD

Send enquiry


Contact details


Website: http://www.sika.bg
Phone: +359885908254Overview


Activity: Chemicals
Description: BuildingChemichals
Form of ownership:
Amount of capital:
Company Size:

Location


Country: Bulgaria
Town: Sofia
ZIP/PostCode: 1517
Boulevard/Street: Botvgradsko shosse 247
Street #:
Building:
Entrance:
Office: Transcapital

About


„Сика България” ЕООД e създадена през 2002 г като 86-то дъщерно дружество на Сика АГ, Швейцария. Във фирмата работят 30 висококвалифицирани специалисти, готови да Ви консултират по търговски и технически проблеми, свързани с предлаганите продукти за строителство, автомобилостроене, корабостроене и т.н. Запознайте се със Сика

 

Основни направления

Основният елемент на успешните научни изследвания и развитие на компанията Сика е стратегическия акцент върху ясно дефинираните основни направления. Това са: уплътняване, лепене, усилване, демпфериране и защита на носещи конструкции в строителството и в преработващата промишленост.

Уплътняване
Минимизира преминаването на газове, течности, топлина и студ между кухини и междини. Това подобрява функционалността и комфорта в интериора. Голяма част от плоските покриви, тунелните конструкции, резервоари и фасади са дълготрайно изолирани от вятър и дъжд, температурни промени, стареене и вибрации.

Лепене
Свързва различни материали перманентно, еластично и здраво. Части на автомобили, прозорци и дори бетонни елементи за мостове тежащи няколко тона се лепят с помощта на новоразработени лепила. Технологиите на Сика за лепене повишават сигурността на готовите продукти и позволяват по-голяма свобода на дизайна.

Демпфериране
Намалява трептенията на вълни от всички дължини в неподвижни и подвижни обекти. Шума в превозните средства, като например автомобили, автобуси, пътнически кораби се редуцира и комфорта на пътниците се повишава значително.

Усилване
Повишава носимоспособността на носещите конструкции, изложени на въздействието на статични и динамични натоварвания.

Защита
Увеличава издръжливостта на носещите конструкции и запазва естеството на нови и реновирани обекти. Решенията на Сика гарантират устойчива защита на бетонните и стоманени конструкции срещу климатични условия, химично въздействие, замърсяване и огън.

Глобални тенденции

Устойчивото развитие е пряко свързано с тенденциите, които определят нашето бъдеще. Тези така наречени глобални тенденции са решаващ фактор за бъдещ икономически растеж.

Необходимостта от природни ресурси се увеличава, в резултат на нарастващото население и по-високата консумация на мощност.

Енергия и суровини

Климата на Земята се променя по-бързо от всякога. Последиците са многобройни и засягат всеки от нас.

Промяна на климата

Водата е петролът на 21 век. С увеличаването на населението, урбанизацията и промените в климата, тя се превръща в дефицитна стока.

Вода

Малко са проектите, по които се харчат повече пари, отколкото за изграждането и поддръжката на инфраструктурата.

Инфраструктура

Оскъдните ресурси, безработицата и небалансираното финансово състояние могат да доведат до социално напрежение / радикализация.

Социална стабилност

 

 

Company Products

 • Индустрия
  Отдел индустрия развива лепене, уплътняване, обезшумяване и укрепване като решения за автомобилната промишленост и корабостроенето,
 • Строителство
  Нови решения за по-добрo съдействие на нашите клиенти.


 • © Copyright SIKA BULGARIA EOOD. All rights reserved
  European Business Database

  Terms of service  |  Corporate  |  European Union   |  Hall of fame presence   |  Digital marketing  |  Eurostat  |   Sitemap
  Copyright © 2016 Prohosting Ltd.
  Follow us on FacebookFollow us on TwitterFollow us on LinkedInGoogle +Follow us on YouTube