Go Forgot password? Remember me
COMPANY PROFILE
URSA SLOVENIA REPRESENTATIVE OFFICE
European Business Database

URSA SLOVENIA REPRESENTATIVE OFFICE

Ursa Slovenia representative office

Send enquiry


Contact details


Website: http://www.ursa.bg
Phone: +35929888925Overview


Activity: Construction
Description: Тhermal insulation in Bulgaria
Form of ownership:
Amount of capital:
Company Size:

Location


Country: Bulgaria
Town: Sofia
ZIP/PostCode: 1404
Boulevard/Street: Bulgaria 49A
Street #:
Building:
Entrance:
Office: 9

About


Водещ участник на международната сцена

С дванадесет фабрики и над 2200 работници URSA е реализирала повече от 435 милиона евро приходи за 2004 година. 
URSA произвежда в Испания, Франция, Белгия, Германия, Полша, Русия, Унгария и Словения.

Предприятието URSA СЛОВЕНИЯ, като собственост на една от водещите европейски компании в областта на изолациите  Ursа International GmbH, е съвременна и просперираща компания, която още от 1992 година се интегрира в европейската икономика по отношение на бизнеса и собствеността.

Стратегията ни на развитие, качеството на продуктите ни, спазването на екологичните изисквания, а също и интересът на клиентите ни, извоюваха на фирмената марка  URSA авторитетна позиция на многобройните европейски пазари.

Като производител на топло - и звукоизолации от минерални стъклени влакна- вата и екструдиран полистирен в групата на  URSA International покриваме продажбите в югозападна Европа. Продаваме своята продукция в 29 държави. По-голямата част от приходите ни са реализирани на чуждестранните пазари, което ни причислява към най-големите износители в Словения.

Осигуряването на най-високо качество и трайност на топло - и звукоизолация лесно се постига чрез пълно съответствие на всички компоненти, изграждащи  конструктивната система на топло и звукоизолации в обектите. Имайки предвид всички условия на вграждане и начина на употреба, необходимо е отделните части от системата да се оптимизират. С тази цел нашите специалисти, които използват дългогодишния опит при производството и вграждането на материала, опита при производство от минерални стъклени влакна за строителството и производството на  URSA GLASSWOOL, предложиха на пазара и изолации от екструдиран полистирен  URSA XPS.

Продукти

URSA в своята производствена и търговска програма предлага качествени продукти и системи в областта на топло - и звукоизолация. Програмата е съставена от изолации от стъклена вата URSA GLASSWOOL, изолации от екструдиран полистирен URSA XPS и защитни фолиа URSA SECO PRO. Продуктите са подходящи за различни условия в сферата на строителството и производството.

Обща информация

URSA SLOVENIJA, d.o.o.
Търговско представителство в България

бул. България 49А, ет.2, офис 9
1404 София
България
Телефон: + 359 2 988 89 25
Факс: + 359 2 988 89 26
e-mail: [email protected]

Company Products

 • Защитно фолио Ursa seco pro
  С URSA SECO PRO - по-добра система за изолация Продуктовата гама URSA SECO PRO е специално разработена, за да се оптимизира топлоизолационната система в съвременната покривната конструкция. В комбинация с топлоизолация URSA GLASSWOOL предлага комплексни решения за изолацията на скатни покриви. URSA SECO Pro е на разположение при изграждане на топлоизолация и защита от влага и постигане на въздухонепроницаемост по стандартите на EnEV и DIN 4108. Също така спомага за термичната защита и приятния климат през цялата година.
 • Урса тера
  Естествен продукт, идеален за система за защита от шум, който същевременно спестява енергия. Продуктът от минерална вата с новата търговска марка URSA TERRA комбинира в едно отлична звуко- и топлоизолация и противопожарна защита.
 • Екструдиран полистирен
  URSA XPS е топлоизолационен материал с добри комбинаторни качества. На практика, не попива вода и едновременно с това има висока устойчивост при налягане. Затворената клетъчна структура на материала прави възможна високата топлинна защита и устойчивостта срещу попиване на вода. Производството е екологично съобразено. URSA XPS е лесен за поставяне и незаменим при различни типове приложения.
 • Стъклена вата
  URSA GLASSWOOL е оптимално решение, което осигурява приятни битови условия в конкретните обекти. Този материал не вреди на здравето. Еластичните стъклени влакна преплетени в изолационен филц или плоча гарантират оптималната комбинация между топло - и звукоизолация. Стъклената вата URSA GLASSWOOL според европейската класификация е негорима, от клас А. Вграждането й е просто и бързо.

 • Company Services

 • Приложение
  URSA продуктите от минерална стъклена вата URSA GLASSWOOL ® и екструдиран полистир e н URSA XPS ® са подходящи за различен тип употреба:


 • © Copyright URSA SLOVENIA REPRESENTATIVE OFFICE. All rights reserved
  European Business Database

  Terms of service  |  Corporate  |  European Union   |  Hall of fame presence   |  Digital marketing  |  Eurostat  |   Sitemap
  Copyright © 2016 Prohosting Ltd.
  Follow us on FacebookFollow us on TwitterFollow us on LinkedInGoogle +Follow us on YouTube