Go Forgot password? Remember me
European Business Database

За нас

 

Европейска Бизнес База Данни е иновативна и бързо развиваща се интерактивна бизнес платформа, създаденас цел да улесни установяването на контакт и ефективна комуникация между фирми, предприемачи и частни лица от Европа и света.

Нашето конкурентно предимство са технологично модерната уеб платформа, с която работим за събиране, организиране и предоставяне на достъп до структурирана специализирана информация, както и надежността на предлаганата услуга, което включва постоянство в усилията насочени към подобряване на качеството на нашата база с фирмени контакти. Всичко това прави амбицията ни да заемем едно от първите места в сферата на бизнес насърчаването онлайн.

Първокласната инфраструктура на нашата интерактивна бизнес платформа е специално разработена така, че да свързва и отнася едно към друго значителен брой информационни полета за предоставянето на комплексни данни. Например:

    * Бизнес сектор

    * Вид на бизнеса

    * Местоположение

    * История и профил на компанията

    * Продукти и услуги

    * Актуални данни за контакт

и др.

В нашите усилия за преодоляване на езиковите бариери, стимулиране на адекватното онлайн присъствие на компаниите и подобряване на информираността относно възможностите за развиване на бизнес дейност без граници, ние, в Европейска Бизнес База Данни, създадохме мрежа за:

    * Фирми

    * Доставчици на услуги

    * Производители

    * Дистрибутори

    * Предприемачи и инвеститори

    * Професионалисти, специалисти и студенти

    * Браншови институции

    * Пазари

Представители на различни браншове от Европа и света показват все по-голям интерес и ангажираност в нашата интерактивна бизнес платформа. Онези, които се регистрираха вече се ползват от подобрено позициониране в интернет пространството,  както и прозрачността и обмена на бизнес всеки ден.

Регистрирайте се в Европейска Бизнес База Данни, спестете време и получете достъп до най-прецизният и богат списък от вече утвърдени, нови или сменили адреса си фирми с репутация. При нас ще намерите още бързи връзки към организации, асоциации и правителствени органи, както и обширна информация, пряко свързана с успешното развитие на световния и европейски бизнеси.

Вашата уеб репутация е от значение. Нека ние се погрижим за нея!

 

ПОСЕТЕТЕ ПОРТАЛА

European Business Database

Terms of service  |  Corporate  |  European Union   |  Hall of fame presence   |  Digital marketing  |  Eurostat  |   Sitemap
Copyright © 2016 Prohosting Ltd.
Follow us on FacebookFollow us on TwitterFollow us on LinkedInGoogle +Follow us on YouTube