Go Forgot password? Remember me
European Business Database

За изложението

Уеб изложение  – това е нова услуга, предлагана от Европейска Бизнес База Данни, която позволява на всяка регистрирана компания да промотира своите продукти и услуги в Интернет. Имате възможност да избирате между две форми на участие: пасивно – като посетител или активно – като изложител.

Като доставчик на услуги за насърчаване на бизнеса, Европейска Бизнес База Данни има отговорността да Ви информира своевременно за текущи уеб изложби, където най-успелите в бизнеса ще бъдат представени на посетителите.

За да участвате в Уеб изложението е необходимо да попълните формата за заявка и да я изпратите за удобрение от администратор.

Условията и критерия за участие са следните:

Да сте фирма производител работеща на територията на България

Да имате лого и продуктов каталог

Да търсите външен пазар за вашата продукция или да имате капацитет за износ

Да попълните заявката за участие и да я изпратите за удобрение.

След удобрение ще получите достъп и следва да попълните фирмен профил чрез който ще представяте вашата фирма в интернет и ще участвате в организираните от нас Уеб изложения.

Да попълните вашия профил на Английски език

 

Вашият фирмен профил в Европейска Бизнес База Данни ще съдържа следните сектори. 

Виж примерен профил


Профил и фирмени контакти: тук можете да качите логото си и да предоставите детайли за Вашата фирма - име, контакти, вид дейност, година на създаване и друга търговска информация, която считате, че е важно да споделите.

История на компанията: за всички, които проявяват интерес, тук можете да изградите по-добра представа кой сте, как е възникнала Вашата бизнес идея и как се е развила към днешна дата. Също така можете да  се похвалите със значимите постижения, съпътствали компанията Ви през годинитеи какви са плановете Ви за нея в близкото и далечно бъдеще.

Собствениците на млади фирми с по-кратък бизнес път, могат да изберат да включат някаква лична история или да изтъкнат своя професионал опит в сферата.

Продукти и услуги: има специална страница добавена към Вашия профил, която Ви позволява да представите продуктите и услугите си по най-добрия възможен начин. В няколко лесни стъпки можете бързо да създадете и визуализирате Вашият продуктов каталог или опишете услугите, които предлагате.

По този начин ще се увеличи броят на запитванията за оферти получени от по-далечни дестинации и пазари, на които все още не сте стъпили.

Новини и оферти: корпоративните новини са неразделна част от дейността на всяка компания затова ние, от Европейска Бизнес База Данни, сме разработили специална страница, където можете да обявите откриване на новия офис, получаването на нов сертификат, пускането на нов продукт, стартирането на промоционална кампания и други новости.

Търговски съобщения: Ако търсите или предлагате даден продукт / услуга, иммено в този раздел е мястото, където можете да го обявите.

Оферти: от съществено значение за стратегията за развитие на всяка компания е постоянно да се проучват нови пазари, където да се предлагат продуктите и услугите, както и да се търсят подизпълнители, партньори и дистрибутори. Тук можете да публикувате оферти, обявявате продажби, или дори да създадете свои собствени „малки обяви”.

Свободните работни места:  намирането на качествен персонал често се оказва трудно, скъпо и поглъщащо много време предизвикателство. Секцията „Новини и оферти” в  Европейска Бизнес База Данние идеалното място за провеждане на кампании за набиране на персонал, съкращаване на разходите по тях и пестене на време.

 Фирмени награди: този раздел е посветен на славните моменти от историята на Вашия бизнес, когато сте получили признание за високите си постижения в сферата и сте удостоявани с награди за приноса си.

Фирмено видео: Тук можете да лесно да прикачите видео презентация на фирмата, реклами , интервюта и т.н. Идеята е много проста, но ефективна – да се визуализира съдържанието на Вашата лична електронна страница в Европейска Бизнес База Данни.

 

Създаването на профил е свободно но не гарантира участие в Уеб изложение без удобрението от администратор.

Създай фирмен профил

 

Желаем ви успех

Европейска Бизнес База Данни

European Business Database

Terms of service  |  Corporate  |  European Union   |  Hall of fame presence   |  Digital marketing  |  Eurostat  |   Sitemap
Copyright © 2016 Prohosting Ltd.
Follow us on FacebookFollow us on TwitterFollow us on LinkedInGoogle +Follow us on YouTube